Σύγχρονα αισθητικά κεραμικά υλικά για αποκαταστάσεις από μεταλλοκεραμικές εργασίες

ΜΕΤΑΛΛΟΚΕΡΑΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Αποτελούν το μεγαλύτερο ποσοστό της παραγωγής ενός εργαστηρίου καθώς εκτός από το χαμηλό κόστος και τη χαμηλή τιμή, διαθέτουν υψηλή εφαρμογή και αντοχή μεταλλικού σκελετού, έχοντας εξαιρετική απόδοση στην αισθητική

Οι μεταλλοκεραμικές αποκαταστάσεις αποτελούν το μεγαλύτερο ποσοστό της παραγωγής ενός οδοντοτεχνικού εργαστηρίου. Η Προσθετική αποκαθιστά άριστα την αισθητική και τη λειτουργικότητα της στοματικής κοιλότητας του ασθενή διαθέτοντας τα βασικά χαρακτηριστικά που απαιτούνται: γνώση, εμπειρία, εκπαίδευση και επιδεξιότητα.

Οι άνθρωποι της Προσθετικής φροντίζουν να είναι πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας με σύγχρονα βιοσυμβατά κράματα και αισθητικά κεραμικά υλικά επένδυσης έτσι ώστε σε συνδυασμό με τη μεγάλη τους εμπειρία να δίνουν ένα άριστο αποτέλεσμα στην αισθητική των δοντιών.
 
Στις μεταλλοκεραμικές αποκαταστάσεις δίνεται η δυνατότητα στον οδοντίατρο να επιλέξει μεταξύ πολύτιμων κραμάτων και βασικών κραμάτων. Το βασικό κράμα που χρησιμοποιείται  είναι το remanium CSe της γερμανικής εταιρίας DENTAURUM, έναν κατασκευαστή που συμβάλλει στην οδοντιατρική εδώ και 125 χρόνια.
 
Κεραμικά υλικά Κεραμικά υλικά:

  • IPS InLine της εταιρίας Ivoclar Vivadent και MC Initial της εταιρίας GC.
  • VM13 της εταιρείας VITA σε χρωματολόγιο 3D MASTER
Καλέστε μας να ενημερωθείτε το κόστος για τα εμφυτεύματα δοντιών και τις όψεις πορσελάνης